Köpinfo

Jag förbehåller mig rätten att välja hem till mina kattungar, känns det inte rätt kan jag neka att sälja en kattunge. Jag säljer inga kattungar till först till kvarn, eller via mail men det går bra att ha en första kontakt via mail/telefon att visa sitt intresse till mina kommande kullar.  E-post kan vara en första kontakt berätta då om dig själv och varför du är intresserad av en katt.

Avelskatter säljer jag endast till registrerade ragdoll uppfödare som innehar stamnamn. Jag säljer i första hand katter till sällskap vilket innebär att man kastrerar sin katt vi 6 mån ålder skicka då ett intyg på detta till mig.

Mina kattungar säljs som innekatter och ska de vara ute så givetvis under uppsikt i koppel eller inhägnad gård tex.

Att hitta nya och rätt hem för varje kattunge är för mig mycket viktigt arbete i aveln. Jag vill alltid träffa ev nya ägare till en kattunge från oss innan vi bestämmer oss. Det är viktigt för mig, ny ägare och katt att det blir rätt. Då jag lägger stor vikt på att kattungar som flyttar från oss har god sund hälsa.  Högsta prioriteten för oss är bra, varaktigt,  kärleksfullt ​​hem där våra bebisar blir en del av familjen. När vi kommer till att vi bestämt oss skriver vi ett tinningsavtal.

När kattungen lämnar oss är de:
* 14 veckor gammal
* Registrerad i SVERAK med stamtavla
* Grundvaccinerad
* Veterinärbesiktad
* ID-chipmärkt
* Dolda-fel försäkrad i Agria
* Socialt tränade och uppväxta med mycket kärlek och stor omsorg.  

Med följer också ett kattungepaket med foder, filt och leksak. Våra kattungar äter ett kattunge foder från husse.se

Jag vill gärna ha en fortsatt kontakt med köpare.  Det är så glädjande att få en hälsning  .