Om oss


Jag heter Catrin bor och lever tillsammans med min man i Kiruna. Vi har idag två vuxna utflugna barn och två barnbarn. Vi har tre av våra katter hemma hos oss och två hos fodervärd.

Vi bor i ett parhus i ett lugnt område som passar oss 5 här hemma bra. Jag arbetar idag på Kiruna kommun och har mitt kontor på vårt fina nya stadshus.


På fritiden så är det vår familj och våra katter som är vårt största intresse. Givetvis annat också som att umgås med släkt och vänner, resa etc…


Skaffade min första Ragdoll 2016 innan har vi haft hundar i familjen. S*RagGorgeous Iced Honey flyttade hem till oss och givetvis då blev jag förälskad i henne och den underbara rasen. Min tanke från början var inte att bli uppfödare jag bestämde mig för att testa och det blev en kull och jag blev genast frälst. Det är fantastiskt att få vara med från början. Det blev två kullar till med S*RagGorgeous Iced Honey och nu har hennes döttrar fått ta över, hon är numera kastrerad och får leva ett stilla liv hos oss och njuta av att vara mommo till kommande kullar. 


Ragdoll är för oss en snäll katt som vill vara med överallt och fungerar ihop med det mesta och de flesta. Det är en stor och lugn ras som passar perfekt som innekatt, underbar till sättet och med himmelska blå ögon. 

Vi har ett litet katteri registrerad som Iskatten’s i Sverak. 

Vårt fokus i uppfödningen ligger på att avla fram trevliga individer med god hälsa.

Jag följer hälsoprogrammen på mina katter och jag följer riktlinjer som finns kring avel. 
Mitt mål är att föda upp friska rastypiska sociala katter. De växer upp sina första tid med oss och övriga katter. De får från början all kärlek och omsorg som vi kan ge.